5630 Békés, Verseny utca 4. +36-66/411-174 bkszkft@bkszkft.hu

BÉKÉS SZÍVE - KUPAKSZÍV

A műanyag kupakok elhelyezésére alkalmas szív alakú gyűjtők már több településen sikeresen valósítanak meg két jelentős célt, egyrészt segítenek megelőzni, hogy a műanyagkupak, mint szemét szennyezze a környezetet, így ezáltal környezettudatosságra neveli és sarkalja közösségünket, másrészt a kupakok értékesítéséből egy olyan támogatási alap jön létre, melyből számos kezdeményezést támogathatunk a térségben. Az egyszerűen kupakszívnek nevezett mozgalom nagy sikerrel működik egyre több településen, melynek példáját követve a Békés Város Önkormányzata és a BKSZ Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. együtt elhatározta, elkészítik városunk első kupakszívét. A projekt megvalósításában is nagy figyelmet szenteltünk a társadalmi összefogásra, az elkészült kupak gyűjtő szív minden egyes eleme felajánlásból lett kivitelezve, akiknek segítő közreműködését ezúton is szeretnénk megköszönni.

Kezdeményezésünket mozgalommá szeretnénk fejleszteni. Létrehoztunk egy Facebook oldalt „BÉKÉS SZIVE oldalt, ahol közösség által összegyűjtött műanyag kupakok sorsát folyamatosan követni lehet a gyűjtéstől, a felajánláson át a támogatott célig bezárólag. A cél pedig nem más, mint egy beteg gyermek segítése a mindennapi életben.

Rövid idő alatt nem tud gyökeresen megváltozni a „műanyag világ”, de a tudatosítás és felismerés szükséges a probléma kezeléséhez. S ha már összegyűlt „pár” kupak akkor támogassunk vele egy nemes ügyet, dobjuk bele a szívbe, mert bírja.

Neked szemét másnak esély!

Te is lehetsz segítő kéz!

Töltsük együtt tele BÉKÉS SZIVÉT kupakkal!

Tegyük együtt élhetővé Békés városát!